Dagopvang De Nostalgie
Onze blog pagina

Dagje uit.

Dagje uit voor de cliënten en alle medewerkers, begeleiders, chauffeurs van de Nostalgie. Op 22 Augustus jl. begonnen we met de koffie en appeltaart bij Restaurant Meesters in Mijdrecht. Waar we later vandaag weer terug zouden komen voor een heerlijke lunch. Het was mooi weer. 2 Lange tafels buiten onder de parasol, wat een heerlijkheid. Na 3 kwartier kwam Peter Winter van Wintours uit Mijdrecht ons ophalen met de touringcar om met zijn allen (36 man/vrouw) richting Warmond te rijden

Lees verder »

Zandsculpturen

Zandsculpturen Dinsdag 11 augustus met de cliënten naar de zandsculpturen in Garderen geweest. Wat is het daar prachtig!!

Lees verder »

Kinderdagverblijf Speel-Inn op bezoek

1 februari kwamen 18 kinderen van het kinderdagverblijf Speel-Inn uit Uithoorn, bij de Nostalgie Uithoorn op bezoek om voorgelezen te worden. 2 clienten lazen voor uit de voorleesboekjes. De kinderen vonden het erg leuk en de clienten ook. Klein tussen groot, jong en oud, zo mooi om te zien. Iedereen heeft enorm genoten. De volgende afspraak staat al weer.. Pannenkoeken bakken!

Lees verder »

Kokido kookt!

Kokido kookt! 12 Januari 2018 was het dan zover! Kokido, een kiprestaurant uit Mijdrecht, zou voor 24 mensen van de Nostalgie een warme lunch bezorgen! Wij hadden netjes 2 tafels van elk 12 personen gedekt en waar clienten van beide locaties en vrijwilligers aan plaats konden nemen. Om kwart voor 1 was daar Hans en Linda en 2 van hun chefkoks! Een heerlijk voorgerecht kwam tevoorschijn in een weckpotje. Het Hoofdgerecht was een kipstoofpotje wat je kon eten met een

Lees verder »

Einde van het jaar

Einde van het jaar 16 December 2017 Bijna het einde van het jaar. Vandaag was onze cliënt / mantelzorgerdag. Deze houden wij wederom in Ponderosa, een verenigingsgebouw in Uithoorn.

Lees verder »
Scroll naar boven