Dagopvang De Nostalgie

Bijdrage De Culinaire Venen

Zaterdag 9 september waren wij het goede doel van de Culinaire Venen. Toen wij aan kwamen in de middag om half 3,  stortte het werkelijk uit de lucht vandaan, met bakken kwam het uit de hemel, onweer en bliksem, deden ook flink mee.

Na een kwartier werd het droger en konden wij de bus uit en ons melden bij Britt. We kregen een kort gesprek met de meneer van Kokido,  wie kent hem niet!! Hans van Veen!

Om half 4 mochten wij het podium op, met de sponsors en de burgemeester en proosten wij met champagne op een succesvolle dag! De weergoden waren ons in ieder geval goed gezind.. We hadden besloten om Vergeet mij niet speldjes van Alzheimer Nederland uit te delen, en Goodie Bags met daarin folders van de Nostalgie en over dementie, een pintenslijper met gum, wat eigenijk hetzelfde doet als dementie, je geheugen brokkelt langzaam af , tot het uiteindelijk gewist is.  We hebben er een gezellige dag van gemaakt, gegeten en gedronken en gedanst op de muziek van Good Old Franklin Brown, met de heerlijkste 70èr jaren muziek.

Maar de topper en afsluiter was natuurlijk Andre Hazes Junior, wat een feest en wat een hysterie onder de jonge meiden!! Een geweldige dag.. Helaas nog geen bericht wat deze dag ons opgeleverd heeft… Wordt dus vervolgd!!


Op 15 November werd onze de cheque overhandigd van Culinaire venen!
Wat een geweldig bedrag, € 7500,00, en die mogen wij besteden aan dagjes uit!

Nou dat gaat zeker lukken!

De 1e staat gepland op 6 Januari.

Dan gaan we naar Klompenmakerij en kaasmakerij

Clara Maria en sluiten wij af met een heerlijke lunch!

Wintours uit Mijdrecht verzorgd het vervoer!

Scroll naar boven