Dagopvang De Nostalgie

Dagje uit.

Dagje uit voor de cliënten en alle medewerkers, begeleiders, chauffeurs van de Nostalgie.

Op 22 Augustus jl. begonnen we met de koffie en appeltaart bij Restaurant Meesters in Mijdrecht. Waar we later vandaag weer terug zouden komen voor een heerlijke lunch.

Het was mooi weer. 2 Lange tafels buiten onder de parasol, wat een heerlijkheid. Na 3 kwartier kwam Peter Winter van Wintours uit Mijdrecht ons ophalen met de touringcar om met zijn allen (36 man/vrouw) richting Warmond te rijden om te gaan varen over de Kaagerplassen. Het was al gezellig in de bus en het valse Kraaienkoor liet de stemmen al weer horen. Met een lekker glaasje in de boot onder de vertelsels van de kapitein voeren we 1.5 uur rond door het Groene Hart. Wat heeft Nederland toch een prachtige natuur.  Werd er nog een polonaise ingezet, dat kan je aan de begeleiders van de Nostalgie wel overlaten, zij maken overal een feestje van.

Aan het einde van de vaartocht stond de touringcar van Peter al weer klaar ( Peter zat gewoon bij ons in de boot). Om ons weer terug te rijden naar Restaurant Meesters in Mijdrecht voor de heerlijke lunch.

Een lekker kopje Courgettesoep, 2 broodjes 1 met vleeswaren en 1 met kaas en 1 kroket. Er werd gesmuld.

De cliënten werden allemaal weer om 15.00 uur door hun familieleden opgehaald. Was een leuke dag die vroeg begon.

s`Avonds met de begeleiders nog een gezellig avondje gehad met Tapas van de Buurvrouw!

Geniet u van de foto`s!

Scroll naar boven